Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €
  • Domov
  • / Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

1. Varstvo intelektualne lastnine

Blagovna znamka in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane znamke. Njihov imetnik ali uporabnik licence je Ščit Simon Japelj s.p. oziroma njegovi pogodbeni partnerji. Drugim je uporaba teh znamk izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.

2. Cene

Cene so izražene v EUR in ne vključujejo 22% DDV. So informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov.

3. Naročilo

Naročilo bomo izvedli najkasneje v 14 dneh po tem, ko ga bomo prejeli, oziroma takoj, ko bo naročeno blago v zalogi. Kupec lahko plača blago po predložitvi predračuna, po povzetju ali po dogovoru. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki, če pa želenega izdelka ni na zalogi ali ga ne najdete v spletni trgovini, nam pošljite povpraševanje na elektronsko pošto: Info@scit-oprema.si in vas bomo obvestili, ali je dobava tega izdelka mogoča.

4. Način plačila

Kupec lahko plača blago po predložitvi predračuna, po povzetju ali po dogovoru.

5. Dobava

Dobavljamo vsem pravnim osebam z veljavno davčno številko (podjetjem, samostojnim podjetnikom, nosilcem dopolnilne dejavnosti, javnim zavodom, komunalnim ustanovam, obrtnikom....). Fizičnim osebam ne dostavljamo izdelkov.

Dobava poteka v skladu z določili, opisanimi na spletni strani, če se naročnik in podjetje Ščit Simon Japelj s.p. nista dogovorila drugače. Naročeno blago v vrednosti  nad 100 EUR (z DDV-jem) se dostavi kupcu brezplačno. Stroški dostave znašajo 6,10 EUR (z DDV-jem). To velja za dostavo blaga znotraj Slovenije.

6. Reklamacije

Naročnik ima vse pravice, ki so določene z zakonom o varstvu potrošnikov. Za morebitne spore je pristojno sodišče na Vrhniki. Če kupec meni, da prejeti izdelek ne ustreza njegovim željam in potrebam, ga bomo nadomestili z drugim izdelkom ali pa vrnili prejeto kupnino. V tem primeru mora kupec nepoškodovan in neuporabljen izdelek vrniti v originalni embalaži na naslov ponudnika: Ščit Japelj Simon s.p., Velika Ligojna 16, 1360 Vrhnika.

Če kupec ugotovi, da je blago, ki ga je prejel poškodovano, manjka vsebina in da paket kaže znake odprtja, takoj ob prevzemu blaga od  izvajalca poštnih storitev zahteva, da se sestavi zapisnik, blago poslika in vse skupaj pošlje na mail info@scit-oprema.si  za reševanje reklamacije.

Skupaj s podjetjem, ki opravlja pogodbeno dostavo bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

7. Omejitev odgovornosti

Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave in se lahko spremeni kadar koli in brez predhodne najave. Čeprav si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, lahko pride do napak, tehničnih sprememb, različnih možnosti dobav, sprememb programa. Tudi občutljiva tehnična narava interneta je lahko razlog, da spletno mesto ne deluje v celoti, popolnoma brez napak in neprekinjeno. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov in so simbolične. Poleg slik so navedene tehnične lastnosti izdelkov; le-te posreduje proizvajalec. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu; priložena so izdelkom.

8. Osebni in drugi podatki ter varstvo zasebnosti

Lastnik tega spletnega mesta bo s podatki, zbranimi prek tega mesta, ravnal skladno s predpisi in dobrimi običaji v poslovnem prometu. Zbrane podatke bo uporabil izključno v skladu z vnaprej opisanim namenom zbiranja.

9. VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na kontaktni e-naslov prodajalca odstop od pogodbe brez navedenega razloga za svojo odločitev. Potrebno je izpolniti obrazec za vračilo blaga.  Rok prične veljati z dnem prevzema. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek pošiljanja blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti originalno zapakirano ali v embalaži, ki artikel zaščiti enako kot originalna, nepoškodovano in neuporabljeno, v količini kot je bilo kupcu poslano. 

Če kupec odstopi od naročila in blago vrne, vam  po prejemu blaga in ugotovitvi, da je le-to nepoškodovano, v nespremenjeni količini in neuporabljeno, skladno z zakonom vrnemo opravljena plačila. Stroške vračila blaga pri odstopu od naročila krije kupec. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila ter vrnitvi blaga. Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za prejeto blago in transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.

Kupec lahko v 24 urah od oddaje naročila pošlje na mail naslov info@scit-oprema.si  odstop od naročila. 

Kupec blago vrne na ponudnikov naslov: Ščit Japelj Simon s.p., Velika Ligojna 16, 1360 Vrhnika
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

OBRAZEC ZA VRAČILO BLAGA:

https://www.scit-zascitna-oprema.si/media/uploads/files/ODSTOP%20OD%20POGODBE.pdf