Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Mnenja strank

Hkrati bi se vam rada iskreno zahvalila za vso sodelovanje, predvsem za hitro in učinkovito rešitev pri dobavi zimske opreme.

Naj omenim, da je direktor in pa predvsem so naši delavci izredno zadovoljni z oblačili in čevlji. Kakovost je odlična. Morem poudarit, da se je direktor prvič odločil nabaviti oblačila pri podjetju, ki se dejansko s tem ukvarja kot nekje v veleprodajni trgovini, kjer ni cena vredna nobene kakovosti v primerjavi z vašimi oblačili.

Če kako pomaga mnenje na Gooogle ga bom z veseljem delila, naslednje leto bom pazila, da bom še bolj pravočasna pri oddaji naročila, saj se bomo vsekakor ponovno odločili za vas.

Hvala vam.

"Po treh tednih vsakodnevnega nošenja in dela z enim kompletom jakne in hlač Formen lahko rečem, da sem z naročilom izredno zadovoljen. Nošenje je udobno, delo na terenu na vetru je bolj prijetno, ker nikjer ne piha, sploh jakna je zaradi podaljšanega ledvenega dela odlična. Skrbelo me je, da bom žepe na hlačah potrgal, ker gledajo ven iz ostalega dela obleke, vendar s tem ni težav, niti enkrat še nisem nikamor "zapel". Žepov je več kot dovolj, razporejeni so tako, da ne motijo dela, tudi če je kakšna večja stvar notri. Material je zelo dober, prah se v material ne zažira, ob koncu dneva se spiham z zrakom in to je to. Po treh tednih imam obleko tako umazano, kot prej po približno dveh dneh podobnega dela. (rezanje in brušenje materiala s kotno busilko). Verjetno je še kakšna pozitivna stvar, ki sem jo pozabil napisati. Skratka, odličen izdelek. Občutek imam, da mi tega kompleta še dolgo ne bo treba ponovnno naročiti, saj bo, kot kaže, služil zelo dolgo..."

 

"Dobre cene in svetovanje"

 

"Erste Klasse von Scit"

 

"Hiter odziv"

 

"Najlepša hvala za informacijo. Ob naslednji priliki se bomo spomnili na vaše podjetje"

 

"Najlepša vam hvala, ker ste vzorce na preizkus ponudili brezplačno"

 

"Za donirane stvari se najlepše zahvaljujemo. S tem ste pripomogli, da naši prostovoljci delajo v boljših delovnih pogojih"

 

"Rad bi naročil še nekaj drugih stvari ker so mi res odlični."

 

Hvala za korekten poslovni odnos in vrnitev kupnine. Ne grede na težavo s kapami bom tudi v bodoče svoje potrebe skušal urediti preko Vaše spletne ponudbe

Želim prijeten dan in

s spoštovanjem!