Kategorije
Vaša košarica je prazna!
 

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 EUR!

 

Prijava na e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:
Aktualno

Promocijski letak za delovno zaščito!

29.05.2020 Promocijski letak za delovno zaščito!
Na voljo je promocijski letak za tople dni. Ne spreglejte še našo akcijsko ponudbo pod... Več >

Zaščitne maske FFP3, N95

13.05.2020 Zaščitne maske FFP3, N95
V ponudbi imamo zaščitne maske FFP3, N95. Maska za zaščito obraza FFP2 prepreči vnos... Več >

Razlika med lateks, nitril in vinil rokavicami

11.05.2020 Razlika med lateks, nitril in vinil rokavicami
  Značilnosti vinilnih rokavic ·        ... Več >

Primerna zaščita v času pandemije

16.04.2020 Primerna zaščita v času pandemije
Pri delu s strankami v javnih ustanovah, v trgovinah, v raznih proizvodnjah itd. je še... Več >

Delovna oprema Planam, Siggi, Payper, Cofra, Aboutblu, Sparco

17.02.2020
Novo v ponudbi: Delovna oprema znamke Planam, Siggi, Payper, Cofra, Aboutblu, Sparco. Več... Več >

Splošni pogoji poslovanja

1. Varstvo intelektualne lastnine
Blagovna znamka in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane znamke. Njihov imetnik ali uporabnik licence je Ščit Simon Japelj s.p. oziroma njegovi pogodbeni partnerji. Drugim je uporaba teh znamk izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.

2. Cene
Cene so izražene v EUR in ne vključujejo 22% DDV. So informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov.

3. Naročilo
Naročilo bomo izvedli najkasneje v 14 dneh po tem, ko ga bomo prejeli, oziroma takoj, ko bo naročeno blago v zalogi. Kupec lahko plača blago po predložitvi predračuna, po povzetju ali po dogovoru. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki, če pa želenega izdelka ni na zalogi ali ga ne najdete v spletni trgovini, nam pošljite povpraševanje na E: Info@scit-oprema.si in vas bomo obvestili, ali je dobava tega izdelka mogoča.


4. Način plačila
Kupec lahko plača blago po predložitvi predračuna, po povzetju ali po dogovoru.

5. Dobava
Dobava poteka v skladu z določili, opisanimi na spletni strani, če se naročnik in podjetje Ščit Simon Japelj s.p. nista dogovorila drugače. Naročeno blago v vrednosti  nad 100 EUR (brez DDV-jem) se dostavi kupcu brezplačno. Stroški dostave znašajo 5,00 EUR (brez DDV-ja). To velja za dostavo blaga znotraj Slovenije.

6. Reklamacije
Naročnik lahko naročeno blago na lastne stroške tudi zamenja, in to v 8 dneh od datuma dobave. Ob vrnitvi blago ne sme biti poškodovano. Naročnik ima vse pravice, ki so določene z zakonom o varstvu potrošnikov. Za morebitne spore je pristojno sodišče na Vrhniki. Vrnitev že kupljenega blaga ni možna brez komisijskega zapisnika.

7. Omejitev odgovornosti
Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave in se lahko spremeni kadar koli in brez predhodne najave. Čeprav si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, lahko pride do napak, tehničnih sprememb, različnih možnosti dobav, sprememb programa. Tudi občutljiva tehnična narava interneta je lahko razlog, da spletno mesto ne deluje v celoti, popolnoma brez napak in neprekinjeno. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov in so simbolične. Poleg slik so navedene tehnične lastnosti izdelkov; le-te posreduje proizvajalec. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu; priložena so izdelkom.

8. Osebni in drugi podatki ter varstvo zasebnosti
Lastnik tega spletnega mesta bo s podatki, zbranimi prek tega mesta, ravnal skladno s predpisi in dobrimi običaji v poslovnem prometu. Zbrane podatke bo uporabil izključno v skladu z vnaprej opisanim namenom zbiranja.izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com