Kategorije
Vaša košarica je prazna!
 

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 EUR!

 

Prijava na e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:
Aktualno

Delovni komplet "Work to go"-gratis rokavice!

18.04.2019 Delovni komplet "Work to go"-gratis rokavice!
V ponudbi imamo zaščitne delovne komplete »Work to go« + gratis rokavice Protect! Delovni... Več >

Za delo na višini!

16.04.2019 Za delo na višini!
Padec iz višine je še vedno najpogostejši vzrok za smrt na delovnem mestu. Ustrezna zaščita... Več >

Kot zanimivost: Se lahko Big Bag vreče hranijo na prostem?

05.04.2019 Kot zanimivost: Se lahko Big Bag vreče hranijo na prostem?
Na splošno se navadne Big Bag vreče ne smejo hraniti na prostem, saj se zaradi... Več >

Result delovne obleke!

05.04.2019 Result delovne obleke!
Novi videz delovnih oblek predstavlja znamka Result work Guard. Delovne obleke so primerne za... Več >

Zaščitni glušniki 3M

29.03.2019 Zaščitni glušniki 3M
Kdo mora uporabit glušnike oz. čepke? Uporaba zaščitnih glušnikov oz. čepkov je... Več >

Splošni pogoji poslovanja

1. Varstvo intelektualne lastnine
Blagovna znamka in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane znamke. Njihov imetnik ali uporabnik licence je Ščit Simon Japelj s.p. oziroma njegovi pogodbeni partnerji. Drugim je uporaba teh znamk izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.

2. Kdo pri nas kupuje?
V spletni trgovini ŠČIT lahko kupujejo izključno pravne osebe, samostojni podjetniki ter uradne inštitucije s sedežem v Republiki Sloveniji.

3. Cene
Cene so izražene v EUR in ne vključujejo 22% DDV. So informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov.

4. Naročilo
Naročilo bomo izvedli najkasneje v 14 dneh po tem, ko ga bomo prejeli, oziroma takoj, ko bo naročeno blago v zalogi. Kupec lahko plača blago po predložitvi predračuna, po povzetju ali po dogovoru. Za plačilo po predračunu nudimo 3% popust oz. po dogovoru.

5. Način plačila
Kupec lahko plača blago po predložitvi predračuna, po povzetju ali po dogovoru.

6. Dobava
Dobava poteka v skladu z določili, opisanimi na spletni strani, če se naročnik in podjetje Ščit Simon Japelj s.p. nista dogovorila drugače. Naročeno blago v vrednosti  nad 100 EUR (brez DDV-jem) se dostavi kupcu brezplačno. Stroški dostave znašajo 5,00 EUR (brez DDV-ja).

7. Reklamacije
Naročnik lahko naročeno blago na lastne stroške tudi zamenja, in to v 8 dneh od datuma dobave. Ob vrnitvi blago ne sme biti poškodovano. Naročnik ima vse pravice, ki so določene z zakonom o varstvu potrošnikov. Za morebitne spore je pristojno sodišče na Vrhniki. Vrnitev že kupljenega blaga ni možna brez komisijskega zapisnika.

8. Omejitev odgovornosti
Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave in se lahko spremeni kadar koli in brez predhodne najave. Čeprav si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, lahko pride do napak, tehničnih sprememb, različnih možnosti dobav, sprememb programa. Tudi občutljiva tehnična narava interneta je lahko razlog, da spletno mesto ne deluje v celoti, popolnoma brez napak in neprekinjeno. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov in so simbolične. Poleg slik so navedene tehnične lastnosti izdelkov; le-te posreduje proizvajalec. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu; priložena so izdelkom.

9. Osebni in drugi podatki ter varstvo zasebnosti
Lastnik tega spletnega mesta bo s podatki, zbranimi prek tega mesta, ravnal skladno s predpisi in dobrimi običaji v poslovnem prometu. Zbrane podatke bo uporabil izključno v skladu z vnaprej opisanim namenom zbiranja.

Ponudba je namenjena predvsem pravnim osebam, zato navedene cene ne vključujejo DDV razen tam, kjer je to posebej navedeno.

izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com