Kategorije
Vaša košarica je prazna!
 

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 EUR!

 

Prijava na e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:
Aktualno

Zaščitna maska 3M 9322, FFP2, z ventilom

24.02.2020 Zaščitna maska  3M 9322, FFP2, z ventilom
Na zalogi 200.000 kom. Cena: 5,35€/kom. Minimalna količina: 200.000 kom Rok izdobave:... Več >

Trenutno nedobavljivo: Respiratorje, maske, zaščitna očala!

23.02.2020 Trenutno nedobavljivo: Respiratorje, maske, zaščitna očala!
Zaradi povečanega povpraševanja po zaščitnih mask, respiratorjev, očala so te artikli... Več >

Delovna oprema Planam, Siggi, Payper, Cofra, Aboutblu, Sparco

17.02.2020
Novo v ponudbi: Delovna oprema znamke Planam, Siggi, Payper, Cofra, Aboutblu, Sparco. Več... Več >

Najbolj prodajne artikli!

16.01.2020 Najbolj prodajne artikli!
V promocijskem letaku vam predstavljamo najbolj prodajne artikle! Prijetno... Več >

Topla delovna oblačila za hladne dni!

10.01.2020 Topla delovna oblačila za hladne dni!
Nekaj utrinkov iz akcijske ponudbe za topla delovna oblačila: Podložene delovne obleke,... Več >

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

1. Splošno

ŠČIT Japelj Simon s.p. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo ŠČIT Japelj Simon s.p.  uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Spletno stran www.scit-zascitna-sredstva.com se lahko obišče brez navedbe podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če naročnik naroči produkt. Osebne podatke zbira ŠČIT Japelj Simon s.p.  le takrat, ko se pošiljajo s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot del naročila produktov ŠČIT Japelj Simon s.p.

2. Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabnikov spletne trgovine www.scit-zascitna-sredstva.com ter naročnikov na e-novice obdeluje: ŠČIT Japelj Simon s.p., Velika Ligojna 16, 1360 Vrhnika, e-mail: info@scit-oprema.si, Telefon: 01 7502223. ŠČIT Japelj Simon s.p. za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje podatke uporabnikov: Ime in priimek, naslove za dostavo, podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba), davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba), naslov elektronske pošte (uporabniško ime), geslo v šifrirani obliki, kontaktno telefonsko številko, državo bivanja, način plačila, druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini. Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ŠČIT Japelj Simon s.p.   ne odgovarja.  ŠČIT Japelj Simon s.p. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu ŠČIT Japelj Simon s.p.  posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja. Osebni podatki, ki jih uporabnik ali kupec posreduje v sistemu spletne trgovine ali pošlje preko obrazca za naročanje na e-novice, so zaupni in se obravnavajo s skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

3. Soglasje registriranih uporabnikov in kupcev v spletni trgovini
Osebni podatki uporabnikov in kupcev bodo uporabljeni le za dostavo naročenih izdelkov ter za neposredno trženje. Ob potrditvi pa tudi za pošiljanje e-novic.
Registrirani uporabnik v spletni trgovini je uporabnik, ki se je registriral, a še ni opravil nobenega nakupa. Kupec v spletni trgovini je uporabnik, ki je kupil vsaj en izdelek.
Uporabniki in kupci v spletni trgovini imajo ob registraciji na voljo možnost naročila na e-novice. Soglasje uporabnika ali kupca v spletni trgovini za obveščanje z e-novicami v skladu s to Politiko zasebnosti se šteje za dano, če ta v spletni trgovini obkljuka polje za naročanje na e-novice in potrdi svoj elektronski naslov.

4. Soglasje obiskovalcev na e-novice

Upravljavec osebnih podatkov ponuja obiskovalcem www.scit-zascitna-sredstva.com možnost prijave na e-novice z enakim obsegom soglasja tudi v elektronski obliki. Upravljavec soglasja hrani kot dokazilo o podanem soglasju vse do poteka namena, za katerega so bila soglasja zbrana.

5. Namen zbiranja podatkov naročnikov na e-novice

Za neposredno trženje (e-sporočila o aktualnih novicah, akcijah, popustih ter o novih artiklih).

6. Odjava naročnikov

Naročniki na e-novice se lahko od njihovega prejemanja v vsakem trenutku odjavijo.

7. Pravice posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki:
Uporabnik, kupec ali naročnik na e-novice:
• lahko kadarkoli pisno ali elektronsko umakne soglasje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajalo do preklica;
• sme kadarkoli pisno zahtevati obvestilo o tem, kateri osebni podatki, ki se nanašajo nanj, so v zbirki osebnih podatkov ŠČIT Japelj Simon s.p. in zahtevati njihovo popravo, če so ti netočni;
• lahko kadarkoli pisno zahteva izbris svojih osebnih podatkov, zbranih z zgornjim namenom,
• ima pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov, ugovarjati obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov; in
• ima pravico do pritožbe pri nadzornem organu.

8. Piškotki in IP naslovi

Spletne strani uporabljajo piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na računalnik obiskovalca.  Namen piškotkov je prepoznavanje posameznih naprav, ki so jih obiskovalci uporabili pri dostopu do spletnega mesta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom spletnega brskalnika, ki ga obiskovalec uporablja, kar pomeni, da lahko obiskovalec shranjevanje piškotkov po želji omeji ali pa popolnoma onemogoči. Podatki, ki se zbirajo prek piškotov,  se obdelujejo za statistične namene, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie).

9. Varnost

ŠČIT Japelj Simon s.p. uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki podatke uporabnikov varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Za zagotovitev varnosti in zaupnosti osebnih podatkov, ki se zbirajo na spletu, se uporablja tudi standardni požarni zid in zaščita gesla. V vseh primerih ni mogoče zavarovati podatkov pred izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem, vendar si ŠČIT Japelj Simon s.p. prizadeva preprečiti tovrstne dogodke.

10 . Izvajanje politike zasebnosti

Vse, pri ŠČIT Japelj Simon s.p. redno, honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s ŠČIT Japelj Simon s.p.. Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo ŠČIT Japelj Simon s.p. sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik ŠČIT Japelj Simon s.p. poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. ŠČIT Japelj Simon s.p. bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

11. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja ter pripombe, kakršnekoli popravke, željo po blokiranju ali izbrisu podatka, nam to sporočite na elektronski naslov:info@scit-oprema.si.

 

Ponudba je namenjena predvsem pravnim osebam, zato navedene cene ne vključujejo DDV razen tam, kjer je to posebej navedeno.

izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com