Kategorije
Vaša košarica je prazna!
 

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 EUR!

 

Prijava na e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:

10,6 odstotkov primerov je bilo poškodb pri glavi!

09.05.2019 10,6 odstotkov primerov je bilo poškodb pri glavi!
Ste se že kdaj udarili po glavi?
Poškodujete si lahko glavo zaradi padajočih ali premikajočih se predmetih, če ne uporabljate ustrezne zaščitne čelade po standardu EN 397. Tudi pri delu na fiksnih, štrlečih strojev ali delovni opremi si lahko glavo poškodujete ali dobite odrgnine. V tem primeru se za zaščito glave uporabljajo lahke industrijske čelade po standardu EN 812. V ponudbi imamo lahke industrijske baseball kape modernega videza, ki nudijo zaščito in udobje pri delu. Uporabljajo se za montažna dela, dela v skladiščih, notranja dela (mizarska dela, slikopleskarska dela,..) dela v poljedelstvu, pri uporabi viličarjev, delo v železnici, na letališčih,…Prednosti lahkih zaščitnih čelad po EN 812:
Visoka odpornost na obrabo, poškodbo, stabilna in lahka oblika čelade, odporna na veter in dež. Nudimo za boljšo prepoznavnost tudi tisk logotipa!
Še statistični podatki (poškodbe pri delu) :  V letu 2017 je bilo v 10,6 % primerov poškodb pri glavi. Največ se je poškodovalo prste rok (29,2%), sledijo poškodbe sklepov, prstov na nogah (14,5%), poškodbe nog, kolenov, kolkov (14,00%). V 9,3% primerov je bilo poškodb na rami, nadlahti, komolcu,v 9,3% primerov pa na zapestju, hrbtišču rok in dlani. (Vir:http://www.id.gov.si).
Ponudba je namenjena predvsem pravnim osebam, zato navedene cene ne vključujejo DDV razen tam, kjer je to posebej navedeno.

izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com