Kategorije
Vaša košarica je prazna!
 

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 EUR!

 

Prijava na e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:

Delovni komplet "Work to go"-gratis rokavice!

18.04.2019 Delovni komplet "Work to go"-gratis rokavice!

V ponudbi imamo zaščitne delovne komplete »Work to go« + gratis rokavice Protect! Delovni komplet je primeren za mobilno delo ter je vedno pri roki.

Priročni zaščitni delovni komplet vsebuje v paketu vso potrebno zaščitno opremo za delavce »na terenu«: Delovna jakna in hlače, zaščitne čevlje, zaščitna čelada in zaščitne rokavice.

Zaščitni delovni komplet je primeren za cestna dela, v gradbeništvu, v kamnolomu, komunali, v luki, za obrtna dela, dela v skladišču,…

Poleg tega imamo v ponudbi še komplet kratkih hlače (v modii ali beli barvi) ter T-shirt majico v beli barvi+gratis Jeans kapa s šiltom! Komplet je primeren za delo ali prosti čas ter je "vedno pri roki"

Več pod Zaščitni kompleti

Kot zanimivo: Gradbeni sektor EU je v letu 2015 predstavljal 8. 5 % skupnega BDP, več kot 14 milijonov delavcev in 3,2 milijona podjetij, katerih večina ima manj kot 20 zaposlenih. Zanj so značilne so visoka mobilnost delovne sile, spremenljivi delovni pogoji (vremenske razmere), je tudi sektor, ki igra zelo pomembno »zeleno« vlogo na evropskem in državnem nivoju, saj je grajeno okolje odgovorno za 40 % porabe vse energije v EU.

Ponudba je namenjena predvsem pravnim osebam, zato navedene cene ne vključujejo DDV razen tam, kjer je to posebej navedeno.

izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com