Kategorije
Vaša košarica je prazna!
 

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 EUR!

 

Prijava na e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:

Brezplačni marec-Mesec žensk!

11.03.2019 Brezplačni marec-Mesec žensk!

Do 31.3.2019 nudimo brezplačno poštnino za naročilo ženskih delovnih oblačil!

V ponudbi imamo delovne obleke  za ženske za različna vrsta dela (dela v industriji, higienska dela,…..) v različnih barvnih kombinaciji ter velikostih.

Prijetno brskanje!

Ženske ter varnost in zdravje na delovnem mestu: Moški in ženske niso le biološko različni, obstajajo tudi razlike v delu, ki ga opravljajo ter  v delovnih razmerah. Obstajajo razlike, ki lahko vplivajo na varnost in zdravje pri delu. Ženske delajo v posebnih sektorjih in opravljajo specifična dela, usklajujejo službene in družinske obveznosti, so premalo zastopane v vodstvu podjetjih, se od moških tudi razlikujejo po telesnih značilnostih v fizični moči, opravljajo tudi dela, za katera se pogosto napačno predpostavlja, da so varna in lahka. Ne smemo pozabiti še na delovne obremenitve in tveganja, povezana s stresom, s katerimi se ženske srečujejo na delovnem mestu. (Vir: https://osha.europa.eu/sl/themes/women-and-health-work).

Ponudba je namenjena predvsem pravnim osebam, zato navedene cene ne vključujejo DDV razen tam, kjer je to posebej navedeno.

izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com