Kategorije
Vaša košarica je prazna!
 

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 EUR!

 

Prijava na e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:

Za higienska dela, vrtna dela,škropljenje in obrezovanje dreves, ...!

20.02.2019 Za higienska dela, vrtna dela,škropljenje in obrezovanje dreves, ...!

Za vrtna dela, zunanja dela, škropljene in obrezovanje dreves priporočamo 4-delni higienski zaščitni komplet, ki vključuje kombinezon iz polipropilena, zaščitna očala Monolux, najlon rokavice in respirator. Ta komplet je primeren za delo z minimalnim tveganjem.

Napotki za uporabo delovne zaščitne opreme pri delu s fitofarmacevtskih sredstev: Fitofarmacevtska sredstva so snovi namenjene za uničevanju, zatiranju, nadzorovanju ali odganjanju škodljivih organizmov (žuželke, pršice, glive, pleveli, glodavci ipd), ki negativno vplivajo na rast in razvoj rastlin ali rastlinskih proizvodov. Izdelani so lahko na osnovi kemijskih snovi, mikroorganizmov in virusov ali naravnih izvlečkov. Fitofarmacevtska sredstva so  pripravki, ki so namenjeni za: varstvo rastlin in rastlinskih proizvodov pred škodljivimi organizmi oziroma za preprečevanje delovanja škodljivih organizmov. (Vir: https://www.ivr.si/podrocja-delovanja/osebno-varstvo-ter-varstvo-okolja-ob-rabi-ffs/varna-uporaba-ffs/)

Primerna delovna zaščitna oprema za varno uporabo FFS je navedena v navodilih za uporabo FFS.

Osebno zaščitno opremo, ki se uporablja pri rokovanju in nanašanju FFS sestavljajo naslednji artikli (tukaj smo vam pripravili širok nabor artiklov, ki jih imamo v ponudbi):

-zaščitna obleka (delovni kombinezon, dvodelna obleka, obleka odporna proti kemikalijam)

-predpasnik

-rokavice

-težki čevlji/gumijasti škornji,

-tesno prilegajoča zaščitna očala

-pokrivalo in poseben respirator oz. maska

In še kot zanimivost:

Praktične smernice za delo z nevarnimi kemičnimi snovmi

 

Ponudba je namenjena predvsem pravnim osebam, zato navedene cene ne vključujejo DDV razen tam, kjer je to posebej navedeno.

izdelava spletnih strani Klaro.si - spletno gostovanje in registracija domen Domovanje.com