Košarica:
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 €

Zaščitne rokavice za vrtnarjenje

V ponudbi imamo širok izbor vrtnih rokavic za vsestransko vrtnarjenje z zaščitnim in robustnim materialom na dlani, ki ščitijo roke pred poškodbami (ureznine, obrabe,..). 

Novo v ponudbi  so rokavice Familiar, primerne za vse starosti. Na voljo tudi v manjših velikostih. So iz poliestra z nanosom lateksa na dlani za boljši oprijem.  Nudi udobje ter so trpežne na obrabo. Material lateks je odporen na blaga čistilna sredstva. Rokavice zagotavljajo dober občutek otipa. Z elastično manšeto. V barvah: rumena/črna, rumena/modra.

Najbolj prodajna rokavica za vrtnarjenje so zaščitne rokavice Rhotpink s penastim nanosom lateksa na dlani. So izredno mehke in robustne za uporabo. Več pod Rokavice RHOT

Za nakup večje količine je možen še dodaten popust! 

Za vrtnarjenje je pomembna tudi primerna obutev (posebno pogoste so poškodbe bosih stopal, ki se lahko znajdejo pod kosilnico, ali padci z lestve zaradi uporabe neprimerne obutve). Pomembna je tudi uporaba zaščitnih mask (ki preprečujejo dihala pred strupenih snovi pri škropljenju). Električna ali motorna orodja, na primer žage ali električne škarje, pa uporabljajte le, če ste uporabe vešči, da ne pride do morebitnih nesreč.

V ponudbi imamo različne vrste delovne obutve, zaščitne kombinezone, respiratorje, vizirje (za škropljenje sadnih dreves,...).